نتایج جستجو برای عبارت :

چه موادی عایق حرارت نیست

تصورات عمومی در رابطه با انتقال حرارت
وقتی بدنهای با دمای نابرابر در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند ،گرما بدن داغتر را رها می کند و تا فرد سردتر جذب می شوددرجه حرارت برابر است با یکدیگر میزان که گرمابا بدن سردتر جذب می شود و متناسب با تفاوت است
ادامه مطلب
نهی از اعتماد بیجا حتی به نزدیک‌ترین افراد
ثقة الاسلام کلینی و ابن شعبه حرانی رضوان الله علیهما روایت کرده‌اند:
محمد بن یحیى، عن أحمد بن محمد، عن علی بن إسماعیل، عن عبد الله بن واصل، عن عبد الله بن سنان قال: قال أبو عبد الله علیه السلام: لا تثق بأخیك كل الثقة فإن صرعة الاسترسال لن تستقال.
امام صادق علیه السلام فرمودند: حتی به برادرت اعتماد كامل و تمام (بدون ملاحضه) مكن؛ زیرا زمین خوردن ناشی از اطمینان كردن، قابل جبران نیست.
الکافی، تالیف ثقة
میلگرد فولاد MO40
 
دمای آنیل
فولاد mo40 را 800 – 850 درجه سانتی گراد حرارت دهید و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید و سپس در کوره آن را خنک کنید.
دمای برگشت (Tempering)
در صورت لزوم، مجددا فولاد mo40 را 550 تا 700 درجه سانتی گراد حرارت دهید، و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید، سپس به مدت یک ساعت هر 25 میلی متر از فولاد را در آب خیس کنید و در هوای ساکن خنک کنید.
 
نرمالیزه کردن (Normal
میلگرد فولاد MO40
 
میله گرد، میله مربع و صفحه فولاد mo40 (فولاد AISI 4140) میتواند بوسیله هوا، حرارت دادن و کوئنچ کردن سخت شود.فولاد آلیاژ SAE 4140 معمولا حرارت آماده شده را به سختی 18-22 HRC تبدیل می کند. اگر عملیات حرارتی بیشتری مورد نیاز باشد، در آن صورت 840- 875 درجه سانتی گراد حرارت دهید و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید، سپس به مدت 10-15 دقیقه هر 25 میلی متر از فولاد را در آب خیس کنید و درنهایت فولاد را در روغن، آب
آرماتور های حرارت و جمع شدگی در پی ها
آرماتور های حرارت :
نسبت سطح آرماتور حرارت و جمع شدگی لازم به کل سطح مقطع بتن برای پی های به
ضخامت کمتر یا مساوی ۱۰۰۰ میلی متر نباید از مقادیر (الف) تا (پ) این بند
کمتر اختیار شود :
الف ) برای میلگرد های رده S240  و S340    :      ۰٫۰۰۲۰
ب ) برای میلگرد های رده S400      :          ۰٫۰۰۱۸
پ) برای میلگرد های رده S500  و بالاتر     :     ۰٫۰۰۱۵
نسبت
سطح مقطع آرماتور از حرارت و جمع شدگی لازم به کل سطح مقطع بتن برای پی
ها
 
مواد لازم : 
شیر 2  لیوانآرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپرشکر 4 قاشق غذاخوریآب 0.5 استکانگلاب1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم بزنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم بزنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرا
حکیم سید اسماعیل جرجانی در کتاب اغراض‌الطبیه درباره اعراض نفسانی یا حالات روحی و روانی می‌گوید: "اعراض نفسانی, شادی, غم, خشم, لذت, ایمنی, ترس, خجالت, اندیشه‌ کارهای مهم, امید و نومیدی است و هر یک را اندر تن مردم اثری ظاهر است".
این بدین معنی است که مزاج انسان به شدت از حالات روانی تأثیر می‌پذیرد؛ برخی از این حالات با سرعت بسیار زیاد و برخی با سرعت کمتر مزاج انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
به عنوان مثال خشم، حرارت را به‌طور ناگهانی به بیرون می
چرم طبیعی انعطاف پذیری بالای دار 
بسیار نرم است
داراری شناسنامه می باشد
طرح های غیر تکراری دارد
با بوکردن آن میتوانید متوجه شوید
پشت چرم طبیعی را نگاه کنید متوجه طبیعی بودن آن می شوید پشت چرم طبیعی پرزی است
در برابر حرارت نمی سوزد و در برابر حرارت بوی موی سوخته می دهد
کمی آب روی آن بریزید متوجه میشوید که در چند ثانیه آب را جذب می کند
 
 
عایق کاری حرارتی خودرو نیز مانند عایق کاری ساختمان مهم می باشد و اگر شما بخواهید در زمانی که در ماشین خود درحال رانندگی و یا مسافرت هستید احساس راحتی داشته باشید، باید ماشین تان عایق کاری حرارتی شده باشد، و این مهم نمی باشد که در چه شرایط آب و هوایی هستید.عایق کاری حرارتی خودرو یکی از مراحل زمان بر و مهم در طراحی و ساخت خودرو می باشد و باید بصورت اصولی انجام شود.اگر از نحوه ی انتقال گرما آگاه باشید، می دانید که حرارت به سه طریق در محیط منتشر م
دانلود کتاب انتقال حرارت یونس سنجل
دانلود کتاب انتقال حرارت یونس سنجل فرمت:pdf
تایپ شده نسخه اصلی
تعدادصفحات:854
تعداد فصول: 15 فصل(فصل 1 الی فصل 15)
کیفیت وضوح: عالی
رشته: مهندسی شیمی زبان اصلی تهیه شده توسط سایت فایلکده برتر ...
دریافت فایل
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
 
ترک اعتیاد و روش های درمان آن
اگر چه عوارض ثانویه اعتیاد در بین گروهی از معتادین كه به دلیل فقر و تنگدستی امكان تامین هزینه زندگی خود را ندارند ،سبب می شود كه برای خرج اعتیاد خود دست به هر كاری بزنند ، نسبت به سر و وضع و بهداشت فردی بی تفاوت شوند و در یك كلام مشمول تمام صفاتی كه جامعه به معتادان نسبت می دهد باشند اما این عمومیت ندارند و اكثریت معتادان را شامل نمی شود.
 رش ، او را به وادی خلاف سوق می دهد. خوشبختانه مدتی است كه در قوانین تجدید نظ
بر اثر فعالیت بدن سوخت و ساز مواد غذایی در سلول تا ۱۰ برابر میتواند افزایش یابد.کاهش جذب محیطی گرماوی درباره ی دفع حرارت از بدن عنوان کرد:برای اینکه گرمای بدن پایین بیاید باید: دمای محیط کمتر باشد.عرق کردن موثرترین راه کاهش دمای بدن است که بستگی به عوامل زیر دارد:درجه حرارت محیط،رطوبت،باد،پوشش بدن است.شرایط گرمازدگی


ادامه مطلب
 
حلوا را می‌توان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست می‌آید.
مواد لازم
500 گرم آرد سفید گندم (ترجیحا آرد سنگک)
2 گرم زعفران ساییده
1 پیمانه آب (250 میلی‌لیتر)
400 گرم شکر
300 گرم روغن (کره، روغن جامد و روغن مایع هر کدام 100 گرم)
2 قاشق چایخوری گلاب برای محلول زعفران
½ پیمانه گلاب
دستور العمل‌
ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید.
زعفران ساییده را با گلاب دم کنید تا رنگ، طعم و عطر زعفران خارج ش
داشتن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خوابیدن و استراحت برای حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند مواد مغذی را جذب و مواد زائد را دفع کند. به همین دلیل نبایدهای خوابیدن ازدیدگاه طب سنتی در ادامه می آید:۱. خواب در حال گرسنگی:در خواب حرارت غریزی به باطن می رود و به هضم غذا در معده کمک می کند. در گرسنگی معده خالی است و غذایی برای هضم وجود ندارد. بنابراین از آنجایی که این حرارت نمی تواند بیکار باشد در اخلاط و رطوبات بدن تصرف کرده و موجب تحلیل آن ها و لاغر
دستور مربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مینویسم:انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود.خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
عسل اگر حرارت ببیند خاصیتش از بین میرود ؟
در کتب هندی (آیورودا) عسل حرارت دیده توصیه می شود ، نظریه آیورودا این بود عسل به هیچ وجه ممکن از هر طریقی نباید بیشتر از ۴۰ درجه سلسیوس حررات ببیند. ادامه مطلب عسل اگر حرارت ببیند خاصیتش از بین میرود ادامه مطلب...
داشتن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خوابیدن و استراحت برای حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند مواد مغذی را جذب و مواد زائد را دفع کند. به همین دلیل نبایدهای خوابیدن ازدیدگاه طب سنتی در ادامه می آید:۱. خواب در حال گرسنگی:در خواب حرارت غریزی به باطن می رود و به هضم غذا در معده کمک می کند. در گرسنگی معده خالی است و غذایی برای هضم وجود ندارد. بنابراین از آنجایی که این حرارت نمی تواند بیکار باشد در اخلاط و رطوبات بدن تصرف کرده و موجب تحلیل آن ها و لاغر
مرغ
کره
زعفران
نمک و فلفل
مرغ رو به قسمت‌ها کوچیک تقسیم میکنیم. (ضخامت کم باشه... در حد یک سانت نهایت)
مرغ‌ها رو کف تابه میچینیم، نمک و کمی فلفل میزنیم.
کره‌ها رو روی مرغ میذاریم. زعفران میزنیم.
در تابه رو میذاریم، میذاریم با حرارت کم بپزه.
مرغ خودش آب میندازه، و کره کم‌کم آب میشه. بعدکه آب مرغ کاملا خشک شد و مرغ سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم.
نکات
۱. میتونید از کره محلی و کره پاستوریزه همزمان استفاده کنید. کره پاستوریزه رو میشه تنها استفاده کرد.
پرورش ماهی گرمابی کپور
به ماهیانی که در مناطق نیمه گرم و گرمسیر زندگی می‌کنند، ماهیان گرم آبی می‌گویند. دمای مناسب رشد در گروه‌های مختلف تفاوتهایی دارد.
تقسیم بندی پرورش ماهی از نظر درجه حرارت 
از نظر درجه حرارت و دمای رشد مناسب برای پرورش، ماهیان را به دو گروه بزرگ ماهیان سرد آبی و گرم آبی تقسیم می‌کنند.
ادامه مطلب
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
عسل خام به عسلی گفته می شود که مستقیما از کندو و بدون هیچ دستکاری وارد بسته ها برای فروش پیمان می گیرد. عسل خام یگانه از کارساز ترین مواد غذایی روی کره زمین به شما می رود به این دلیل که عسل خام سرشار از ویتامین ها و آنزیم های ناب می باشد. عسل طبیعی خام منحصر به فرد و خاص می باشد. فرقی نمی کند از چه گل یا گیاهی گرفته شده مهم این هست که در بر گیرنده مقدار آنزیم و ویتامین استاندارد یک عسل راستین می باشد. شکل عسل خام با عسل گرما دیده بسیار فرقی نمی کند.
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.برای کودکان و بزرگسالان وکسانی که مبتلا به دیابت ( II ) هستند بسیار مفید است .
مواد لازم : عدس قرمز شسته شده      225 گرم (حدود 1 لیوان) پیاز      2 عدد (ساطوری شده) سیر بزرگ      2 حبه (ساطوری شده) هویج      1 عدد (ساطوری شده) روغن زیتون خالص      2 قاشق سوپ خوریآب مرغ     1.5 لیترسرکه     2 قاشق سوپ خوریفلفل و نمک     به مقدار لازمبرگ کرفس     برای تزئین
 طرز تهیه:عدس قرمز، پیاز، سیر، هوی
کاربرد دستگاه سختی گیر تصفیه آب در خراسان: سختی آب که حاصل وجود یون های کلسیم و منیزیم در آب است به دو نوع زیر تقسیم بندی می شود سختی موقت یا سختی کربنات : این نوع از سختی آب را می توان با حرارت دادن از بین برد، نمونه بارز این سختی وجود لایه های سفید و گچی در ظروفی مانند سماورها و کتری ها می باشد.سختی دائم یا غیر کربنات : این حالت از سختی را نمی توان از طریق حرارت دادن از بین برد.

ادامه مطلب
کارایی دستگاه سختی گیر تصفیه آب در خراسان: سختی آب که حاصل وجود یون های کلسیم و منیزیم در آب است به دو نوع زیر تقسیم بندی می شود سختی موقت یا سختی کربنات : این نوع از سختی آب را می توان با حرارت دادن از بین برد، نمونه بارز این سختی وجود لایه های سفید و گچی در ظروفی مانند سماورها و کتری ها می باشد.سختی دائم یا غیر کربنات : این حالت از سختی را نمی توان از طریق حرارت دادن از بین برد.

ادامه مطلب
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
سلام،
صبح همه شما خوانندگان محترم بخیر.
نمی‌دانم آیا این وبلاگ هم به وضعیت سایر تصمیماتی دچار می‌شود که پر شور و حرارت شروع‌شان می‌کنم و بعد از مدتی که تَبَش درونم خوابید، رها می‌کنم یا که این‌بار جور دیگری است. مثالش وبلاگ قبلی‌ام است،  درحالیکه یک سال است به‌روزش نکرداه‌ام هر روز صبح فقط بازش می‌کنم و می‌بندم و می‌روم تا فردا صبح.
شاید این‌بار فرق کند. شاید همین ناشناس بودن کمک کند تا این شور و حرارت بماند. شاید همین ناشناس بودن بزن
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: تست کارایی بویلر
دسته: مکانیک
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 213
فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید
______________________________________________________
بخشی از مقدمه:
کد PTC شامل دستورالعملهایی به منظور تست واحدهای مولد بخاری می‌باشد این واحد ترکیبی از وسایلی هستند که برای آزاد سازی و بازیابی حرارت به همراه وسایل انتقال حرارت به یک سیال عامل استفاده گردیده تا بدینوسیله بتوان
بدن انسان به وسیلهٔ غذایی که مصرف می‌کند و به نسبت فعالیتی که دارد، به میزان مختلفی انرژی تولید می‌کند. وقتی بدن در حال فعالیت است، فقط مقدار کمی از این انرژی صرف کارهای مکانیکی شده، بقیه به حرارت تبدیل می‌شود. در حالت طبیعی دمای درونی بدن ۳۶/۵ تا ۳۷ درجه و دمای پوست۳۷ درجه سانتیگراد است. درجه حرارت بالای ۳۸ تب است و بالای ۴۰ خطر تشنج دارد. درجه حرارت بدن توسط ترمومتر از راه زیر زبان، زیر بغل یا مقعد محاسبه می‌شود. ترمومتر زیر زبان ۲ تا ۳ د
خواص فیزیکی گچ :
 
سنگ گچ ورقه شفافی است که بر اثر شعله مستقیم آتش کدر می شود و نیاز به ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت دارد ،تا به گچ تبدیل شود .در طول زمان پخت در کوره ۴ الی ۵ مولکول آب ذخیره درون خود را از دست می دهد و بصورت گچ زنده در می آید و در موقع ترکیب با آب ،مولکول های از دست داده را دوباره جذب می کند و بر اثر همین فعل و انفعالات افزایش حجم پیدا می کند که این، یکی از ویژگی های بسیار عالی گچ  را نشان می دهد که برای قالب گیری بسیار مفید است ز
بازار جهانی مهر و موم های مکانیکی درجه حرارت بالا در CAGR ثابت در دوره پیش بینی 2019-2025 در حال رشد است. علاقه روزافزون افراد به این صنعت به این دلیل است که دلیل اصلی گسترش این بازار است.
این گزارش اطلاعاتی مهر و موم مکانیکی درجه حرارت بالا ، تجزیه و تحلیل جامع از بازار را ارائه می دهد. این منطقه اکتشاف منطقه ای از بازار جهانی مکانیکی درجه حرارت بالا دما را برای افشای چشم اندازهای کلیدی ارائه شده در نقاط مختلف جهان ارائه می دهد. این مطالعه بر اساس ن
چه طور با مواد خوراکی پنکک و رژلب صحیح کنیم
موسسات آرایشی و بهداشتی در تمام جهان برای تنظیم تولیدات آرایشی از مواد سمی مانند سرب و جیوه به کار گیری مینمایند. هیچ رسمی هم نمی تواند جلوی این عمل را بگیرد. اثاثیه آرایشی با مواد شیمیایی، حفظ کننده ها و آلرژن ها مالامال میگردند و بسیار هم لوکس می باشند. بهتر میباشد خودتان دست به عمل گردیده و با مواد طبیعی و خوراکی در آشپزخانه کرم پودر و رژلب تان را تنظیم نمائید. این چه‌گونه هم برای محافظت زیبایی ی
رادیاتور شیشه ای محصولی مدرن و زیبا می‌باشد که تاکنون توجه بسیاری از زیبا پسندان به ویژه طراحان دکوراسیون داخلی را به خود جلب کرده است.
رادیاتور شیشه ای
ضمن انتقال حرارت از طریق جریان همرفتی، به واسطه براق بودن سطح شیشه، بخش عمده‌ای از حرارت خود را از طریق سیستم تابشی منتقل می‌نماید.
این نوع گرمایش مطلوب ترین نوع به لحاظ فیزیولوژی بدن انسان می‌باشد لذا این محصول تابلویی زیباست که گرمایی دلچسب را هدیه منازل و یا دفتر کار شما خواهد نمود.
 
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :
حفظ ارزش غذایی مواد اولیه:
برای تهیه سبزی پلو با ماهی سالم در درجه اول مهم انتخاب ماهی و سبزی تازه می باشد.سبزی معمولا در طی عمل آوری و پختن مقداری از ویتامین خودش را از دست می دهد به همین علت توصیه ی ما سبزی تازه می باشد زیرا دارای ویتامین بیشتری است. حتی بعد از پختن که درصدی از ویتامینش را از دست می دهد باز هم دارای ویتامین کافی است. همچنین بهتر است سبزی را در مرحله ی آخر به برنج اضافه کنید که هم مدت زمان و هم حرارت کم
به این 4 نوع رفتار مدرسان دقت کنید:
1- مدرس با شور و حرارت حرف می زند و اثرگذار است.
2- مدرس آرام و شمرده حرف می زند و اثرگذار است.
3- مدرس با شور و حرارت حرف می زند و اثرگذار نیست.
2- مدرس آرام و شمرده حرف می زند و اثرگذار نیست.
ادامه مطلب
تاکید رسول خدا صلی الله علیه و آله بر خلافت امیر المومنین پس از خود (به روایت اهل تسنن)
ابن ابی عاصم شیبانی از علمای اهل تسنن روایت کرده است:
۱۱۸۸- ثنا مُحَمَّدُ بْنُ الْمُثَنَّی، حَدَّثَنَا یَحْیَی بْنُ حَمَّادٍ، عَنْ أَبِی عَوَانَةَ، عَنْ یَحْیَی بْنِ سُلَیْمٍ أَبِی بَلْجٍ، عَنْ عَمْرِو بْنِ مَیْمُونٍ، عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ، قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه وسلم لِعَلِیٍّ: " أَنْتَ مِنِّی بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَی، إِ
 
طرز تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ای باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به کار برد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قهوه ترک را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم.
مواد لازم
1 قاشق مرباخوری قهوه
1.5 قاشق مرباخوری شکر
1 فنجان آب سرد یا شیر
دستور العمل‌
برای هر نفر یک قاشق مرباخوری قهوه و 1.5 قاشق مرباخوری شکر و یک فنجان سرخالی قهوه خوری آب سرد در نظر می‌گیریم.
می‌توان به جای آب، از شیر استفاده کنیم. بدیهی است که قهوه با شیر خوشمزه‌تر می‌
کاناپس قارچ 
یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده! 
مواد لازم:
کره: ۵۰ گرمگشنیز: ۵۰ گرمپیازچه: ۱۰۰ گرمقارچ: ۵۰۰ گرمآرد: دو قاشق سوپ‌خوریشیر: یک و نیم پیمانهنمک، فلفل و نان تست: به میزان لازمپنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
طرزتهیه:
 کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.* آرد را افزوده و هم می‌زنیم.* شیر را اضافه کرده و م
مقاله در مورد پاستوریزه سازی
چکیده مقاله:
پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد.
* (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت.
* (HTST): حرارت دادن مواد غذایی تا 72.8 سانتی گراد به مدت 15 ثانیه.
* (UHT)=(ULTRA-PASTEURIZED): حرارت دادن مواد غذایی تا 140-150 در جه سانتی گر
هدف از به کارگیری مبدل های حرارتی انتقال حرارت بین سیال گرم و سرد بوده و بسته به کاربردهای مختلف برای سرمایش یا گرمایش سیال پایه استفاده می شود. مبدل های حرارتی بنا به تعریف های مختلف به انواع مختلف تقسیم می شوند. از جمله مبدل های پوسته ولوله ای ، صفحه ای ،مارپیچ و غیره
بسته به نوع مبدل، انتقال حرارت در مبدل های حرارتی متفاوت است، در بعضی مدل ها، شبیه مبدل های پوسته لوله و صفحه ای انتقال حرارت از نوع جابه جایی اجباری و در بعضی مبدل هااز قبیل ب
این حلوا بدون شکر و یک نوع حلوای رژیمی است. کسانی که دیابت دارند هم می‌توانند استفاده کنند.
مواد لازم:
آرد دولیوانروغن یک سوم لیوانشیره انگور یک لیوانزعفران حل شده یک قاشق غذاخوریگلاب نصف استکان
 طرز تهیه:ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد را در آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آرد را خوب تفت می دهیم.( طبق دستور حلوا که قبلن توضیح داده شده)
وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آرد طلایی شد، شیره انگور را که قبلن با گلاب و زعفران مخلوط کردیم، داخل آرد می‌ریزیم.
قارچ پلو با مرغ
قارچ500 گرم سینه مرغ 500 گرم پیاز 5-6 ق غذاخوری برنج 3-4 پیمانه کنسرو نخودفرنگی1 لیوان زعفران دم‌کرده 4 ق غذاخوری  کره یا روغن100 گرم آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری نمک، فلفل  به میزان لازمبرای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید. قارچ‌ها را به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید.ابتدا قارچ‌ها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت کنید که اگر قارچ‌ها را یکباره
مواد لازم سوسیس برگر:1/2 پیاز قرمز ، نازک خرد شده 80 گرم1/2 فلفل سبز ، نوارهای برش داده شده 80 گرم3 کالباس ایتالیایی 220 گرم1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر1/2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه 1 گرم1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]2 نان همبرگر 100 گرم1 بوکلونسینی / موزارلا تازه ، قطعه 55 گرمقبل از اینکه تو شروع کنیاین همبرگرها را می توان یا در یک قابلمه روی اجاق گاز یا با استفاده از یک کوره در فضای باز طبخ کرد.
طرز تهیه سوسیس برگر:سب
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
درب دوجداره شیشه ای عایق صدا کرج : درب دوجداره عایق شیشه ای غالبا با نام درب دو جداره یا
شیشه دو جداره و یا درب سه جداره نامیده میشوند. بهترین درب دوجداره از نظر انتقال
صوت و هم چنین حرارت نسبت به نمونه‌های سنتی و قدیمی (درب‌های فلزی) عایق ‌تر هستند
درب دوجداره عایق صدا دو یا سه قاب شیشه‌ای هستند که بوسیله هوا یا دیگر گازها برای
کاهش انتقال حرارت جدا شده‌اند.

ادامه مطلب
سس قارچ بافتی کرمی و خوشمزه دارد و بسیار پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه سس قارچ را به شما آموزش می‌دهیم که یکی از بهترین سس‌ها برای کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و انواع پاستا است.
 
مواد لازم
4 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
½ قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیر
150 گرم قارچ
 
دستور العمل‌
در ابتدا یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار داده و کره را آب کنید. بعد ذوب شدن کامل کره دو قاشق آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی شعله
یکی از پرکاربردترین و ایمن ترین انواع گاوصندوق صندوق نسوز می باشد چرا که دارای مقاومت بسیار بالایی دربرابر حرارت می باشد.
معمولا در مکان هایی که اسناد و مدارک و لوازم بسیار مهم داخل گاوصندوق نگهداری می شود از صندوق نسوز برای حفاظت از آن ها استفاده می شود.
البته تمامی انواع گاوصندوق تا حد مشخصی در برابر حرارت و آتش مقاوم هستند ولی صندوق های نسوز بصورت تخصصی مقاوم در برابر آتش تا حداکثر 2 ساعت طراحی شده اند.
 
سس قارچ بافتی کرمی و خوشمزه دارد و بسیار پرطرفدار است. این سس یکی از بهترین سس‌ها برای کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و انواع پاستا است.
مواد لازم
4 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
½ قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیر
150 گرم قارچ
دستور العمل‌
در ابتدا یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار داده و کره را آب کنید. بعد ذوب شدن کامل کره دو قاشق آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی شعله متوسط آنقدر هم بزنید تا یکدست و نرم شوند.
شیر
انتقال حرارت روی ورقه با چشمه حرارتی غیر یکنواخت و دمای دیواره متغیر
در این مقاله مشخصات جریان و انتقال حرارت یک سیال لزج روی یک ورقه که بصورت غیرخطی کشیده شده در حضور چشمه‌های حرارتی غیر یکنواخت و دمای دیواره متغیر بررسی شده است. یک نگاشت استفاده شده است تا معادلات حاکم دیفرانسیلی پاره‌ای به دستگاه معادلات غیر خطی دیفرانسیل معمولی تبدیل شود. روش شوتینگ و شیوه رانگ-کوتای مرتبه چهار استفاده شده است تا جواب مسأله مقدار مرزی بدست آید. تأثی
هفت برتری امیر المومنین علیه السلام در کلام حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله (به روایت اهل تسنن)
حافظ ابی نعیم محدث و عالم بزرگ اهل تسنن روایت کرده است:
حَدَّثَنَا إِبْرَاهِیمُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ أَبِی حُصَیْنٍ، ثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللهِ الْحَضْرَمِیُّ، ثَنَا خَلَفُ بْنُ خَالِدٍ الْعَبْدِیُّ الْبَصْرِیُّ، ثَنَا بِشْرُ بْنُ إِبْرَاهِیمَ الْأَنْصَارِیُّ، عَنْ ثَوْرِ بْنِ یَزِیدَ، عَنْ خَالِدِ بْنِ مَعْدَانَ، عَنْ مُعَاذِ بْنِ
 سرویس کار شوفاژ و پکیج این روزها سخت پیدا می شود. چرا که همه تجربه کافی در مورد سرویس سیستم های گرمایشی ندارند و باید دقت زیادی خرج داد تا یک سرویس کار شوفاژ مجرب پیدا کرد .

امروزه پیدا کردن یک تعمیر کار پکیج ماهر و باتجربه برای سرویس پکیج از دغدغه های اکثر افراد است، زیرا سرویس پکیج و تعمیر پکیج اصولی و بدون خرابی مهم ترین دغدغه مشتری است. شما می توانید با مطالعه این مطلب اطلاعاتی در زمینه عوامل موثر بر تعرفه تعمیرات پکیج ، خدمات سرویس و تع
آموزش پخت رولت حلوا بسیار شیک و لذیذ :
 
معمولاً یه پای ثابت سفره های رمضان و مراسم مذهبی حلواست. حلوا به شکل سنتی و با تزیین های مرسوم هم همیشه طرفدار داره ولی اگه دنبال یه ایده ی جدید برای سرو حلوا هستید میتونید رولت حلوا رو امتحان کنید.
رولت حلوا 
مواد لازم برای رولت حلواآرد 375 گرمشکر 400 گرمروغن جامد 150 گرمشکلات مایع 50 گرمکره 45 گرمشیر 2 پیمانهآب 1 پیمانهگلاب نصف پیمانهتخم مرغ 1 عددروغن مایع 2 تا 3 قاشق چایخوریمحلول زعفران 3 قاشق سوپخوریوانیل س
در این نوع مبدل حرارتی از معابر "sandwiched" حاوی صفحه ای برای افزایش کارایی واحد استفاده می شود. این طرح ها شامل گردش جریان و ضد جریان همراه با تنظیمات مختلف صفحه ای مانند صفحه ای های مستقیم ، صفحه ای های افست و صفحه ای های موج دار است.
مبدل حرارتی 
مبدل حرارتی صفحه ای معمولاً از آلیاژهای آلومینیوم ساخته شده اند که بازده انتقال حرارت بالایی را ارائه می دهند. این ماده سیستم را قادر می سازد تا با اختلاف دمای کمتری کار کند و وزن تجهیزات را کاهش دهد. م
مواد لازمآرد نخود چی: ۱ لیوانهل: ۲ عددشکر: ۱ لیوانکره: ۱ لیوان
 با راه آشپزی همراه باشید
طرز تهیه۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.۴. کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که دا
گزارش تحت عنوان "بازار مهر و موم مکانیکی درجه حرارت بالا" یک تحقیق کامل است که براساس امور جاری صنعت توسط تحلیلگران انجام می شود. این گزارش به بررسی ساختار برش خورده صنعت مهر و موم مکانیکی درجه حرارت بالا در سراسر جهان می پردازد. با استفاده از روش های سیستماتیک بالقوه (تجزیه و تحلیل SWOT) تهیه شده ، گزارش بازار مهر و موم مکانیکی درجه حرارت بالا در سراسر جهان پیش بینی کامل از بازار جهانی را نشان می دهد. در این گزارش همچنین بازیکنان پیشرو و اصلی جا
 
مربای بهار نارنج یکی از لطیف‌ترین و مطبوع‌ترین مرباهاست که باید در پخت آن دقت بیشتری به کار برد تا نتیجه مطلوب بدست آورید.
مواد لازم
250 گرم شکوفه بهار نارنج
500 گرم شکر
2 پیمانه آب برای تهیه شهد
¼ قاشق چایخوری آبلیمو
دستور العمل‌
شکوفه‌های بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
شکوفه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
پس از جوشیدن، آن‌ها را آبکش کرده
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
سویا حاوی حدود 35 تا 40 درصد پروتئین و 18 تا 21 درصد چربی است وبه منظور تولید روغن و کنجاله تولید و فرایند می شود.
با حرارت دادن به سویا کیفیت آن بهتر شده بازدارنده تریپسین غیرفعال شده و متیونین بهتر در دسترس قرار می گیرد با وجود این می بایست دقت شود که ممکن است حرارت زیاد به لیزین و احتمالا اسیدهای آمینه ضروری دیگر صدمه رساند یا آنها را از دسترس خارج سازد ولی به طور کلی بیشتر تحقیقات بر این نظر تاکید داشته که کنجاله سوی
زرشک پلو با مرغ
 
زرشک پلو  با مرغ
مواد لازم 
برنج به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)
نمک 
فلفل
پیاز سرخ شده
روغن سرخ کردنی
زعفران
آبلیمو
زرشک 
خلال پسته وبادام 
دستورالعمل
 
ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.
 
سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.
 
آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب
کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر هوادار است. این دسر نخستین‌بار توسط فرانسوی ها ساخته شد. کرم کارامل‌ ها را به انواع مختلف می‌توان درست کرد. کرم کارامل‌های شکلاتی و زنجبیلی در حال حاضر طرفدار زیادی در کشور ایتالیا دارند.
 
 
مواد لازم
 
شکر: سه چهارم پیمانه
آب: 4 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای کرم
 
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کرم کارامل
3 یا 4 عدد قالب با طرحی دلخواه را آماده می‌
مواد لازم :پرتقال ۳ عدد.شکر ۱ پیمانه.آب ۱ پیمانه.شکلات آب شده مقداری.
طرز تهیه :ابتدا پرتفال ها رو بشورین، سر و تهشون رو برش بدید و بعد پوستش رو بکنید پوست پرتقال رو برشهای نواری بدید و بعد با یک چاقوی تیز قسمت سفید اسفنجی داخل پوست ها رو جدا کنین. بعد پوستهای خلال شده رو با مقداری اب بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد، آب به انداره ی بریزین تا روی پرتقال ها رو بپوشونه، وقتی اب به جوش اومد بزارید ۳۰ ثانیه روی حرارت باشه و بعد ابکش کنید. این کار رو ۳ ب
ما در این مطلب نکاتی در مورد پخت آش رشته را برای شما عزیزان قرار دادیم.
قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته ها به هم نچسبد و خمیر نشود. سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید. پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود. نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می توان تست کرد تا آش شور نشود. روغن داخل آش رشته باید به ا
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
 
 
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا 
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بع
مواد ژله ولنتاین:
لایه قرمز1/2فنجان آب جوش1بسته (3 اونس) دسر ژلاتین با طعم توت فرنگی (بدون قند خیلی راحت حل می شود)1/2فنجان آب سردلایه صورتی1/2فنجان آب سرد1 1/2پاکت ژلاتین ساده1ظرف (6 اونس) ماست توت فرنگی ماست اصلی 99٪ ماست توت فرنگی بدون چربی ذخیره $لایه سفید1/3فنجان آب سرد1کمتر از 1/2 قاشق چایخوری ژلاتین ساده1/3فنجان شیرین چگال شیرین
 
روش درست کردن ژله ولنتاین:
اگر از قالب سیلیکون استفاده می کنید ، قالب را با سمپاشی به آرامی با اسپری پخت و پز آماده کنید
پاورپوینت خاموش کننده های آتش
.                 دانلود پاورپوینت با موضوع خاموش کننده های آتش  در قالب ppt ودر38اسلاید، قابل ویرایش برشی ازمتن تحقیق:   تعریف آتش: آتش عبارت است از یک سلسله فعل و انفعالات شیمیایی توام با شعله ،دود ،ذرات،نور،خاکستر و حرارت که از اکسیداسیون مواد سوختی با اکسی‍ژن بدست می آید مثلث وچهار وجهی حریق سه عامل اصلی حریق سوخت اکسیژن حرارت واکنش های زنجیرهای سوختن   درجه حرارت خود بخود سوزی   پایین ترین درجه حرارت است که د
همراه شما هستیم از مهدیار کالا مرجع پینشهاد های طلایی خرید ؛ محصول این قسمت ؛ سشوار مدل KW-5820
 
 
کنوود برند نام آشنا در تولید محصولات با کیفیت برقی است. یکی از این محصولات با کیفیت سشوار حرفه ای 7000 وات کنوود مدل KW-5820 است. این محصول با بهره گیری از موتور AC دارای قدرت پرتاب باد بسیار بالایی است و در دسته سشوار های حرفه ای قرار میگیرد. روی دسته این محصول 3 دکمه تعبیه شده که آنها تنظیم حرارت سشوار و سرعت دمیدن باد را به عهده دارند به این صورت که یک د
استاندارد  ملی :7-11225 INSO
استاندارد بین المللی : 2013: 7-60974  IEC
مناسب برای انواع جوشکاری سبک صنعتی
تورچ هوا خنک ۱۸۰ آمپر CO2 و ۱۵۰ آمپر گاز میکس دوره کاری ۶۰%
گردنه چند لایه برنجی باروکش لاستیک عایق حرارت
فرم ارگونومیک دسته جهت سهولت در استفاده
دسته تورچ از جنس پلی آمید الیاف دار با مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربه
ارگونومی بالا جهت انجام آسان پیچیده ترین جوشکاری ها توسط کاربر
محصول در سایت
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
فیوز گلاس یک تکنیک تزئین شیشه
فیوز گلاس یک تکنیک برای ساخت المان های دکوراتیو توسط متریال شیشه می باشد. فیوز گلاس یک تکنیک برای متصل کردن شیشه های رنگی و یا بی رنگ از طریق ذوب نسبی شیشه در حرارت بالا می باشد. فیوزگلاس نیز یک تکنیک تزئین شیشه می باشد. نام دیگر فیوز گلاس همجوشی شیشه می باشد. المان های ساخته شده توسط فیوز گلاس نوعی هنر دست به شمار می آیند. در ساخت این المان ها توسط تکنیک همجوشی شیشه استفاده ی درست از رنگ ها و ترکیب آن ها نیاز به
آرد گندم 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب نیم پیمانه
پودر هل 1/2 ق چ
پودر زعفران 1/2 ق چ
طرز تهیه حلوای خوشمزه
برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.
بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.
 آموزش حلوای
اگر به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما کوکوسبزی است. در این مقاله طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد.
 
مواد لازم
400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
2 عدد تخم مرغ
کمی سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
گردو و زرشک
1 قاشق غذاخوری آرد
روغن
 
دستورالعمل‌
برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید. زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کر
با روایتی از پیامبر سخن را آغاز می کنیم "تا گرسنه نشده اید غذا نخورید! غذای خود رابه آرامی و با لقمه های کوچک بخورید! قبل از آنکه کاملا سیر شوید دست از غذا بکشید."دراین روایت به چند موضوع بسیار مهم طبی اشاره شده است؛ تا گرسنه نشدی غذا نخور. از دیدگاه طب سنتی وقتی گرسنه می شویم در بدن تغییرات خاصی اتفاق می افتد. برای مثال با ترشح صفرا در معده دمای آن بالاتر می رود و معده برای پخت (هضم) غذایی که می خواهد وارد آن شود آماده می شود (همانند وقتی می خواهی
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
آیدا! بگذار بی‌مقدمه این راز را با تو در میان بگذارم که من، در عشق، بیش از هر چیز دیگر، بیش از لذت‌ها، آتش و شور و حرارت آن را می خواهم؛ بیش از هر چیز، بی‌تابی‌ها و بی‌قراری‌هایش را طالبم... سکوت تو، شعر را در روح من می‌خشکاند. شعر، زندگی من است. حرف‌های تو مایه اصلی این زندگی است و مایه‌های اصلی این زندگی می‌باید باشد. 
اگر به تو می‌گویم که آیدا! این همه اصرار که به تو می‌کنم تا به حرف بیایی، در واقع تنها برای حرف زدن تو نیست، برای آن است ک
مواد لازم حلوای خوشمزه به روشی متفاوتآرد گندم 2 پیمانهشکر 1 پیمانهروغن 1 پیمانهگلاب نیم پیمانهپودر هل 1/2 ق چپودر زعفران 1/2 ق چطرز تهیه حلوای خوشمزهبرای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.
بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.تا عطر گلاب در اث
کوکو سبزی غذایی است ایرانی که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. کوکو سبزی از ترکیبی از سبزی‌های معطر و تخم مرغ درست می‌شود.
مواد لازم
400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
2 عدد تخم مرغ
کمی سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
گردو و زرشک
1 قاشق غذاخوری آرد
روغن
دستور العمل‌
برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید. زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم
علت خنک نکردن کولر گازی :کولر های گازی یک سیستم چرخشی در هوا ایجاد می کنند. آنها دمای گرم اتاق را دریافت می کنند و به بیرون انتقال می دهند و در عوض هوای سرد را به محیط داخل خانه هدایت می کنند. اگر گرمای بیرون اتاق به شدت بالا باشد کولر های گازی در انتقال هوای داغ به بیرون اتاق دچار مشکل می شوند. یکی از استاندارد هایی که در کولر های گازی رعایت می شود این است که این کولر ها در یک درجه حرارت به خوبی کار کنند و در درجه حرارت دیگر کار خود را متوقف کنند.
رادیاتور شیشه ای محصولی مدرن و زیبا می‌باشد که تاکنون توجه بسیاری از زیبا پسندان به ویژه طراحان دکوراسیون داخلی را به خود جلب کرده است.
رادیاتور شیشه ای
ضمن انتقال حرارت از طریق جریان همرفتی، به واسطه براق بودن سطح شیشه، بخش عمده‌ای از حرارت خود را از طریق سیستم تابشی منتقل می‌نماید.
این نوع گرمایش مطلوب ترین نوع به لحاظ فیزیولوژی بدن انسان می‌باشد لذا این محصول تابلویی زیباست که گرمایی دلچسب را هدیه منازل و یا دفتر کار شما خواهد نمود.
 
فروش بخاری کنوکتور پارس | بخاری کنوکتور پارس خزر مدل TM2000برای اطلاع کامل و قیمت به روز شده به لینک سایت ما مراجعه بفرمایید
 دارای سوئیچ چند حالتی جهت انتخاب توان گرمایی مورد نظر
- بدنه فلزی با پوشش رنگ مقاوم در برابر حرارت با استفاده از تکنولوژی رنگ الکترواستاتیک
- مجهز به سیستم قطع کن خودکار (فیوز حرارتی) در هنگام سقوط دستگاه و یا پوشیده شدن راه‌های خروجی هوای گرم
- قابلیت نصب و استفاده در دو حالت زمینی و دیواری
- وجود 7 خانه گرمادهی
- ایمنی کا
به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از فارس، متمایز چونی هوا در حال مجهز روی مغز ۷۱ قرار گرفته و چونی هوای تهران قابل اجابت است. البته همزمان با افزایش حرارت و افزایش غلظت ازن تا ظهر، هوای تهران در تابستان کرونایی برای همه افراد اجتماع آلوده می شود. همچنین این شاخص طی ۲۴ زمانه گذشته به طور میانگین بر روی عدد ۱۱۸ صبر داشت و هوای تهران بخاطر دسته های حساس اجتماع مریض بود. تهران از ابتدای سال ۱۵ روز هوای پاک، ۸۳ روز هوای شایان قبول، ۲۷ روز هوای ن
از بهار نارنج عرق تهیه می‌شود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط آور است و در تسکین ناراحتی‌های سینه و تپش قلب نیز موثر است.
مداومت در مصرف بهار نارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفس مصرف شود برای استخراج سنگ‌های کلیه و مثانه و خرد کردن آن‌ها بسیار موثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود.
 
مواد لازم
250 گر
اواپراتور چیلر چیستیکی از اجزای اصلی و مهم در چیلر ، اواپراتور می باشد. از نظر صنعتی اواپراتور چیلر یک نوع مبدل حرارتی به حساب می آید.  اواپراتور چیلر، حرارت موجود در آب در گردش  که باید در چیلر سرد شود جذب و این حرارت را به مبرد در حال تبخیر انتقال می دهد. بنابر این در این فرآیند آب درگردش سیستم سرمایش  سرد می شود. سپس مبرد تبخیر شده از اواپراتور چیلر خارج شده و به سمت کمپرسور انتقال می یابد.
 
انواع اواپراتور چیلر تراکمیسه نوع متداول از اواپ
چسب پارچه ای نسوز تزا ۲ سانت :
چسب پارچه ای آلمانی نسوز یک نوار چسب نسوز مخصوص جمع کردن ، مهار کردن و حفاظت سیم ها و کابل ها در برابر سایش و حرارت است . از کاربردهای اصلی چسب پارچه ای تزا ۲ سانت استفاده از آن در محفظه نگهداری موتور ماشین جایی که در آن حرارت و سایش بسیار بالا است .
طراحی این محصول مخصوص حفاظت در برابر سایش و حرارت است جنس اصلی چسب پارچه ای عایق تزا از پلی اتیلن پارچه ای است و بهترین جایگزین نوار چسب برق یا همان نوار پلی وینیل است به
•    بخشی از اواپراتور برف می زند•    کمپرسور به طور مداوم کار می کند•    کولر زیاد سرد نمی کند•    درجه حرارت لوله ی دهش کمپرسور کاهش پیدا میکند•    آمپر دستگاه از حالت عادی کمتر می شود•    فشار در قسمت مکش سیستم کاهش پیدا میکند•    نشانه های گاز اضافی و بیش از اندازه در کولر گازی•    لوله ی مکش کوبر تا کمپرسور برفک می زند•    آمپر کولر از حالت نرمال بیشتر می شود•    درجه حرارت لوله ی دهش کمپرسور افزایش پیدا میکند•    فشار قسمت دهش
انواع کوره های پخت سیمان در کشورهای مختلف وجود دارد اما بسیاری از آن ها در ایران استفاده نمی شوند و رایج نیستند. 
کوره های کارخانه سیمان در ایران معمولا کوره گردنده خفته می باشد. از کوره ایستاده در ایران به ندرت استفاده می شود. انواع کوره های سیمان پزی شامل کوره گردنده خفته، کوره ایستاده و کوره های پیش گرمکن سیمان می باشد که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم:
کوره گردنده خفته : کوره سیمان پزی گردنده، از یک استوانه فلزی به طول 100 متر و قطر 4 متر و
تصورات عمومی در رابطه با انتقال حرارت
وقتی بدنهای با دمای نابرابر در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند ،گرما بدن داغتر را رها می کند و تا فرد سردتر جذب می شوددرجه حرارت برابر است با یکدیگر میزان که گرمابا بدن سردتر جذب می شود و متناسب با تفاوت استدرجه حرارت بین دو بدن - تفاوت در بیشتر استدما ، سرعت جریان گرما بیشتر است.گرما از بدن به بدن دیگر در دمای پایین تر توسط هر وسیله ای زیر انتقال می یابد (شکل 2-3):1. تابش2. هدایت3. همرفتتابش ، با توجه به از دست داد
طرز تهیه روکر موز (دسر ایتالیایی)
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز :

 پودر ژله موز
 ۱ بسته

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق

 شکلات چیپسی
 ۱/۲ پیمانه

 خامه صبحانه
 ۲۰۰ گرم

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۱۵۰ گرم

 شکر
 ۱ پیمانه

 گردو خرد شده
 ۱/۲ پیمانه

 نشاسته ذرت
 ۳ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 موز
 ۲ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ
 ۱ عدد

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چ
گزارش تحقیقاتی "بازار مهر و موم مکانیکی درجه حرارت بالا" جهانی ، کلیه جزئیات لازم و حیاتی را که توسط مشتری یا هر مخاطب از نظر مزایا یا معایب بازار و دامنه بازار آینده مورد استفاده قرار گرفته است ، از همه با روشی کاملاً کریستالی ذکر کرده است. در این گزارش به طور مفصلی تمام اطلاعات مربوط به رقبا در بازار ، نرخ رشد ، فراز و نشیب درآمد ، بازیکنان منطقه ، بازیگران صنعتی و برنامه های کاربردی ذکر شده است. حتی کوچک ترین اطلاعات به تصویر کشیده شده در مو
قطع غذا :قطع غذا به مدت چندین ساعت سبب کاهش تولید تخم مرغ می شود و جود مکمل های مناسب و کافی درجیره ها ضروری است در صورتی که غذا به مدت بیش از 2 هفته در مزرعه ذخیره شود ممکن است دچار کپک زدگی شود بخصوص انکه رطوبت غذاها بالا باشد در طول ذخیره سازی توان ویتامین های موجود در خوراک کاهش می یابد .
قطع آب :آب یکی از مهمترین مواد مغذی اصلی است که حدود 70 دصد از وزن بدن را تشکیل می دهد عدم دسترسی به آب به مدت چندین ساعت باعث کاهش تولید تخم مرغ می شود مرغها ب
طرز تهیه دسر کرم قهوه
مواد لازم برای تهیه دسر کرم قهوه :

 پودر قهوه
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 شکر
 ۲۰۰ گرم

 زرده تخم مرغ
 ۴ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 وانیل
 ۱/۸ قاشق چایخوری

 آب جوش
 کمی

طرز تهیه دسر کرم قهوه :
شکر را در کاسه ریخته و تخم مرغ ها را بشکنید. زرده تخم مرغ را به شکر اضافه کنید. سپس زرده ها را با شکر خوب بهم بزنید تا حدی که یک دست شده و به رنگ کرم درآیند.
شیر را روی حرارت گذاشته و سپس
ویژگی های یک کولر گازی ایده آل
کولر گازی که سیستم تهویه مطبوع (air conditioner) نیز نامیده می شود در واقع یک سیستم برای کنترل درجه حرارت و رطوبت هوا در یک ساختمان است. کنترل درجه حرارت در واقع یعنی کولر گازی قادر به گرم کردن و سرد کردن محیط است نه تنها سرد کردن آن.
هوایی که ما تنفس می کنیم از سه جز اصلی تشکیل شده است که قادر به حمل انرژی (گرما) است:
ترکیبات مولکولی هوا: اکسیژن (23٪)، نیتروژن (76 درصد)، دی اکسید کربن (1٪) و گازهای بی اثر (1٪)
رطوبت یا بخار آب: بخ
طرز تهیه فرنی با آرد برنج
 
روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان در سایت نمناک تقدیم شما روزه داران عزیز. طرز تهیه انواع فرنی ها را در سایت نمناک دنبال کنید.
 
فرنی به دلیل راحت بودن تهیه و در دسترس بودن مواد لازم یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین غذاها در سفره افطار ایرانی ها به شمار می رود.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:
شیر           2  لی
در این روش ماساژ با استفاده از تجهیزات جانبی ضمن ماساژ بدن به نقطه ماساژ گرما نیز داده می شود. قدیمی ترین نوع ماساژ گرم همان ماساژ دلاک ها در حمام های سنتی ایران است. دلاک ضمن ماساژ ( یا همان مشت و مال ) با ریختن آب گرم بر روی بدن فرد دمای بدن او را بالا برده و باعث افزایش جریان خون در بدن او میشد. اما شاید موثر تر از مشت و مال دلاک نوع ماساژ سنتی سرخ پوستان باشد.
سرخ پوستان برای کاهش درد عضلات بدن از سنگهای داغ ضمن ماساژ استفاده میکردند. سنگ داغ نی
 
 
با داشتن این هیتر برقی دستی به تنها چیزی که احتیاج دارید یک پریز برق است تا براحتی و سرعت بتوانید مکانی گرم برای خودتان ایجاد کنید. هیتر دستی به کوچکی و سبکی ابزاری ساده می باشد که میتوانید براحتی با خود حمل کنید و در مواقع نیاز بدون وجود کابل دست و پاگیر به سرعت مستقیم به پریز وصل کرده و از گرمای مطبوع آن که توسط صفحات سرامیکی داخل دستگاه با استفاده از مادون قرمز منتشر میشود لذت ببرید.
شما می توانید از حرارت این مینی بخاری سیار آرام تا شعا
پنل ال سی دی و ال ای دی که از چند لایه پلاستیک شفاف و کریستال مایع تشکیل شده است گاهی به هم می چسبند و تصویر تار می شود 
که با گرم کردن دستگاه توسط نور مستقیم  و یا غیر مستقیم  یکدست آفتاب و حرارت آن برطرف می شود .
نور غیر مستقیم آزمایش شده است.
توری های استیل نسوز با گریدهای استیل 304 و 310 و 316 جهت مصارف صنعتی، رستوران ها و کوره های سیمان و معادن کاربرد دارد. حرارتی که این توری های استیل نسوز تحمل می کنند از 900 الی 1400 درجه می باشد.توری استیل نسوز با گرید 310، تا 1400 درجه حرارت را تحمل می نماید و همچنین این توری های استیل نسوز مقاومت بالایی در برابر پوسته شدن در حرارت های بالا از خود نشان می دهند.توری استیل نسوز با گرید 304 تا حدود 950 درجه حرارت را تحمل می نماید این توری مانند توری با گرید 310 مق
ستاندارد  ملی :7-11225 INSO
استاندارد بین المللی : 2013: 7-60974  IEC
مناسب برای انواع جوشکاری سنگین
تورچ آب خنک ۴۵۰ آمپر CO2 و ۳۵۰ آمپر گاز میکس با دوره کاری ۱۰۰%
گردنه ۳ لایه برنجی باروکش لاستیک عایق حرارت
کابل قدرت بافته شده و ضدپوسیدگی با روکش نسوز از جنس لاستیک
کاور تورچ از جنس نسوز و ضد پارگی
دارای مفصل متحرک  دسته جهت سهولت در هنگام استفاده
دسته تورچ از جنس پلی آمید الیاف دار با مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربه
ارگونومی بالا جهت انجام آسان پیچیده تر
منظور از فلق در قرآن چیست؟
خداوند در سوره فلق می‌فرمایند: قل اعوذ بربّ الفلق.
اما فلق چیست؟
علامه مجلسی رضوان الله علیه در کتاب عین الحیات آورده است که از امام صادق علیه السلام روایت شده است:
فلق، چاهی است در جهنم، که اهل جهنم از شدت حرارت آن استعاذه می‌نمایند و از خدا طلب می‌نمایند که نفسی بکشند. چون نفس کشید، جمیع جهنم را سوزانید. در آن چاه صندوقی از آتش است، که اهل آن چاه از حرارت آن صندوق استعاذه می‌نمایند؛ و آن تابوتی است که در آن تابوت،
طرز تهیه زولبیا ماه رمضان
مواد لازم
صد گرم نشاسته ، دو قاشق چایخوری آرد ، یک دوم لیوان ماست ، یک قاشق چایخوری کره ، دو قاشق غذاخوری گلاب ، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین ، مقداری هل
برای شربت زولبیا ، دو لیوان شکر ، یک لیوان آب ، یک چهارم لیوان گلاب ، چهار قاشق چایخوری زعفران دم کرده ، کمی آبلیمو
 
طرز تهیه شربت زولبیا
برای تهیه کردن زولبیا در ابتدا بهتر است شربت آن را تهیه کنید.
بدین منظور در ابتدا آب و شکر را درون قابلمه ای بریزید و بر روی حرا



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
به این 4 نوع رفتار مدرسان دقت کنید:
1- مدرس با شور و حرارت حرف می زند و اثرگذار است.
2- مدرس آرام و شمرده حرف می زند و اثرگذار است.
3- مدرس با شور و حرارت حرف می زند و اثرگذار نیست.
4- مدرس آرام و شمرده حرف می زند و اثرگذار نیست.
ادامه مطلب
اگر به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما کوکوسبزی یا کوکو مای سوخاری  است. در این مقاله طرز تهیه کوکو سبزی (kuku sabzi) و کوکو ماهی سوخاری خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد.  
 
مواد لازم کوکو سبزی
400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
2 عدد تخم مرغ
کمی سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
گردو و زرشک
1 قاشق غذاخوری آرد
روغن
 
طرز تهیه کوکو سبزی
برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه ر
۱)ظروف مسی نویا تازه قلع شده را با۲_۳لیوان شیر وقدری آب بجوشانید سپس خالی کرده وبشویید.
2)حرارت زیر ظرف مسی باید کمتر از ظرف های دیگر باشد زیرا به علت رسانایی زیاد مس ،قلع داخل آن می سوزد.
۳)قسمت های اسیدی (ترشی های) خورشت ها را ده دقیقه آخر به آن اضافه کرد.
۴)داخل ظروف مسی (روکش قلع) را با سیم ظرفشویی نشویید ،بلکه اجازه دهید خوب خیس بخورد،سپس با اسکاج نرم بشویید .
۵)پشت ظروف مسی در اثر حرارت زرد می شود و به مرور زمان سیاه می شود و آن قرمزی و زیبایی ا
 
حلیم بادمجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که در شهرهایی مانند: کرمان، اصفهان و شیراز بیشتر تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به دو صورت آموزش دهیم.
مواد لازم
10 تا 12 عدد بادمجان قلمی
1 کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند یا گوساله
500 گرم لوبیای سفید
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
2 فنجان کشک
روغن
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می‌پزیم.
بادمجان‌ها را پوست کنده و سر آ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کارنامه جعلی چادر برزنت احمد